O podjetju

Smo podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 1990 in se že od samega začetka, pa tudi danes, ukvarja z vizualno komunikacijo. Za naše stranke sami proizvajamo in montiramo najrazličnejše reklamne napise, neonske reklame, table, displeje, panoje, notranje označbe, ter poskrbimo tudi za druge oblike vizualne promocije. Poleg tega se ukvarjamo z digitalnim tiskom velikih formatov ter drugimi specializiranimi postopki.

Že od samega začetka so naši proizvodi prisotni v casinojih v širšem domačem okolju. V zadnjem času pa sodelujemo tudi s podjetji sorodnih dejavnosti iz tujine. Zaradi specifičnih potreb igralništva, izdelujemo obsežno paleto visoko kakovostnih izdelkov za njihovo dejavnost. Nekaj teh proizvodov imamo tudi v naši standardni ponudbi.

Pri našem delu uporabljamo najboljše materiale in najsodobnejše tehnologije. S tem namenom nenehno sledimo novostim na področju vizualnega komuniciranja in le te uporabljamo v naši proizvodnji. Naša odgovornost, predanost delu in kvalitetni izdelki, so pregovorni, zato smo ustvarili krog zadovoljnih strank, ki se nenehno povečuje. V bodoče nameravamo nadaljevati na začrtani poti in še naprej širiti obzorja vizualne komunikacije.

Imate vprašanje? Potrebujete ponudbo? Stopite v stik!

Kontaktni podatki